Welcome to Thai Lanna Thai Massage in Scheveningen

Onze massagebehandelingen

Thai Lanna Traditional Thai Massage

Wat wij bieden bij Thai Lanna
Hieronder staan alle massages die wij aanbieden met uitleg.

 

Top kwaliteit

De massages worden gegeven door Thaise vrouwen, die de bijbehorende kwalificaties hebben gehaald om deze massages te mogen geven. We hanteren de Traditionele massage technieken voor het beste resultaat in ontspanning. Tijdens een massage staat er een rustgevende muziek op met natuur geluiden. U wordt gemasseerd met een hoogwaardige olie en er kan uitgeweken worden naar een Thaise tijger balsem.

Rustgevende sfeer

Bij binnenkomst word u ontvangen in de warme massage salon. U kunt plaats nemen op onze bank of op een van de stoelen. Mocht u nog even moeten wachten ontvangt u wat te drinken. In de salon hangt een aangename geur voor de ontspanning.

Traditionele Thaisemassage

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van een Traditionele techniek, met een diepe druk op specifieke punten op het lichaam.
Hierbij worden vingers, handpalmen, knieën, ellebogen en/of voeten gebruikt. Hierdoor worden stress en/of spanning verminderd.

(Bij deze massage kunt u aangeven of u liever
lichte of harde druk wilt hebben)

Oliemassage

De olie massage is vooral een ontspannende massage.
U wordt behandeld met hoogwaardige oliën met een prettig neutraal aroma.

Thaise Sportmassage

Sport massage helpt bij het verlichten van spier spanningen, verbeterd de doorbloeding en laat de energiestromen stromen. Hierbij worden diepe technieken gecombineerd met oosterse technieken.
Met behulp van de handpalm worden de bewegingen van de elleboog langs de elektrische banen geleid en worden de spieren opgerekt.

Thaise Voetmassage

Deze massage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijke genezingsproces en de energie doorstroming van het lichaam activeert Bij de massage worden de drukpunten op de voetzool met de vingers gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van de voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.

Schoudermassage

Dit is een stevige, maar ontspannende oliemassage die zich richt op de nek, schouders en bovenrug, waardoor stress en spanning wordt verlicht.

Kruidenmassage

De Kruiden massage wordt gerealiseerd met een verwarmde Thaise kruidenzak. Deze massage zuivert de huid en ontlaat spanning. Deze massage kan gecombineerd worden met onder andere de olie massage.

Stoelmassage

Tijdens een stoel massage worden er enkele van de Traditionele Thaise massage technieken beoefend op de armen, nek, rug en het hoofd. Het is een heerlijke korte behandeling. Een ontspanner voor iedereen op elk moment.

Zwangerschapsmassage

De stress van een zwangerschap op het lichaam van een vrouw kan worden verlicht door deze zachte en comfortabele voet- en lichaamsmassage die spanning en zwelling wegneemt.